Onze afhaal balie is geopend van maandag tot donderdag 8.30 tot 17.00, en vrijdag 8.30 tot 16.00
  Welkom Laatste nieuws  
Home > Schoonmaakartikelen > gevelreiniging Chemtec/Prochemko producten

gevelreiniging Chemtec/Prochemko producten

Van der Kolk heeft voor elke gevel het juiste schoonmaak en beschermingsmiddel. Niet alleen voor stenen gevels, maar ook voor gevels met kunststof bekleding en kozijnen of met aluminium beplatingen en kozijnen. Verder hebben wij producten waarmee u graffiti van buitenmuren verwijdert. Behalve reinigingsmiddelen vindt u bij ons ook onderhouds- en beschermingsproducten, bijvoorbeeld om gevels te beschermen tegen graffiti, vlekken, vingerafdrukken, fijnstof en straatvuil.  Van der Kolk kan dit niet alleen, zij is een samenwerking aangegaan met Chemtec-Prochemko.
Chemtec Chemicals B.V. is producent van professionele middelen voor de reiniging, bescherming en onderhoud van gebouwen. Met een totaalpakket aan producten biedt Chemtec Chemicals B.V. standaardoplossingen en specialistisch maatwerk voor de meest uiteenlopende reinigings- en onderhoudsvraagstukken in de woning- en utiliteitsbouw, de industriƫle sector en de weg- en waterbouw.
in samenwerking met Chemtec-Prochemko is Van der Kolk het juiste aanspreekpunt voor: Inspecties en beoordelingen, het verzorgen van proefvlakken, het opsellen van schriftelijke werkadviezen, het verkrijgen van duidelijke productinformatie- en veilgheidsbladen, het op verzoek uitvoeren van tussentijdse en eindcontroles.

Bij onze productgroep "gevelreiniging Chemtec/Prochemko producten" vindt u o.a
 
Home  Actueel  Info  Contact     Privacy       Infracom
Schoonmaakartikelen Groothandel Nieuwegein