Onze afhaal balie is geopend van maandag tot donderdag 8.00 tot 16.30, en vrijdag 8.00 tot 16.00
  Welkom Laatste nieuws  
Home > Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen
Van der kolk schoonmaakwaren biedt reinigingsmiddelen in verschillende categorie├źn.  
Van der kolk schoonmaakwaren biedt verschillende categorie├źn vloeibare reinigingsmiddelen, verdeeld in doseerhulpen, speciale reinigproducten, sanitair reiniging, tapijtreiniging, huishoud producten en vloerreiniging.  

Onder doseerhulpen wordt de doseerhulp en maatbeker transparant aangeboden, daarnaast wordt er voor tapreiniging  o.a. kauwgomverwijderaar geleverd en een vlekkenblusser.

Voor huishoudelijk reiniging biedt Van der kolk schoonmaakwaren  de volgende reinigingsmiddelen: schuurmiddelen, ammonia, spiritus, schoonmaakazijn, verdikte bleek, Dreft en Ajax allesreiniger.
Ook voor de tapijtreiniging biedt Van der kolk schoonmaakwaren een assortiment van reinigings middelen,  deze zijn onder verdeeld in dagelijkse reiniging, periodieke reiniging, onderhoudsreiniging, vloeren onderhoud, wasverdelers en houten vloeren onderhoud.
Heeft u vragen over de reinigingsmiddelen van Van der kolk schoonmaakwaren? Neem dan contact met ons op.  

Toiletborstel
Van der kolk schoonmaakwaren  heeft een ruim assortiment toiletborstels. De steelpad rood toilelborstel valt op door zijn platte rode borstel en de mogelijkheid om hem op te hangen. De fiber toilet borstel  heeft een ronde borstel. Daarnaast leveren wij ook een toiletborstel met een randreiniger, door deze randreiniger  wordt het schoonmaken van het toilet eenvoudiger.  
Naast toiletborstel leveren wij ook toiletgarnituur. Toiletgarnituur wordt geleverd in de kleuren wit en in de modellen; gesloten, want/staanmodel, emsa, tiger bol, tiger en de toiletborstel waarvan de rode apart te vervangen is.
Vragen over toiletborstels? Neem dan contact met ons op.

Sanitairreiniger
Van der kolk schoonmaakwaren biedt verschillende sanitaire producten. De producten zijn verdeeld over onder verschillende categorieeen.
In de categorie Sop en stof-doeken zijn sponsdoeken en werkdoeken te vinden.  

Sop en stofdoeken
De roze sanitaire stofdoeken zijn geschikt voor sainitairreiniging en  worden geleverd  per 50 stuks en hebben een afmeting van 40 bij 40 centimeter.  Ze vallen op door de  sanitair opdruk.
De roze sponsdoek is speciaal gemaakt voor sanitair reiniging en valt op door zijn rose kleur. Deze sponsdoek heeft een afmeting van 40 bij 40 centimeter en wordt geleverd per 10 stuks.

Toiletreiniger
De sainitairreiniger autosanitizer reinigt uw toilet automatisch. Door middel van batterijen reinigt het de reiniger automatisch uw toilet. De toiletreiniger van Van der Kolk schoonmaakwaren is van het merk Euro product en wit gekleurd en her vulbaar.

Schuursponsen
Losse schuursponsen zijn beschikbaar in de kleuren blauw, roze en geel. De rose schuursponsen zijn geschikt voor het sanitair reiniging.
Voor de dagelijks sanitair reiniging biedt Van der Kolk schoonmaakwaren een aantal produkten, zo is er van het eigen huismerk een reiniger beschikbaar van 1 liter, 5 liter en een deodoriser concentraat van 5 liter.
Heeft u vragen over de sanitairreiniginsproducten van  Van der kolk schoonmaakwaren? Neem dan contact met ons op.

 
Home  Actueel  Info  Contact     Privacy    Infracom
Schoonmaakartikelen Groothandel Nieuwegein