Onze afhaal balie is geopend van maandag tot donderdag 8.00 tot 16.30, en vrijdag 8.00 tot 16.00
  Welkom Laatste nieuws  
Terug naar overzicht

Leveringsvoorwaarden


Prijzen
Alle prijzen op deze site zijn exclusief btw.


Behandelingskosten
Bij de afhaalbalie in onze verkoopruimte kunt u contant betalen. Ook pinnen is mogelijk.
Klanten die op rekening kopen, brengen wij € 4,50 behandelingskosten in rekening voor afhaalorders onder € 50,-. U kunt dit voorkomen door de rekening contant of per pin te voldoen.  
                                                                         

Verzendkosten
*  Orders met een waarde van meer dan € 150,00 worden gratis bezorgd in de regio Groot Utrecht, voor de rest van Nederland is dit vanaf € 300,00.
*  Bij kleinere orders in de regio Groot Utrecht(tot € 150,00) wordt € 16,00 voor behandelings en verzendkosten in rekening gebracht.
*  Bij kleinere orders in de rest van Nederland (tot € 300,00) wordt € 24,00 voor behandelings en verzendkosten in rekening gebracht.
*  Voor bezorging buiten Nederland gelden specifiek leveringsvoorwaarden. Op verzoek zenden we u deze graag toe.


Levertijd
Artikelen die op voorraad zijn, worden de eerstvolgende dinsdag of donderdag afgeleverd. Voor artikelen die niet voorradig zijn bedraagt de levertijd in het algemeen maximaal tien werkdagen, afhankelijk van uw vestigingsplaats. Desgewenst  laten we u graag vooraf weten wanneer de levering zal plaatsvinden.


Kopen op rekening
Alleen uw eerste twee bestellingen dient u vooruit te betalen: contant, pinbetaling of vooruitbetaling per bank. Vanaf uw derde bestelling kunt u een kredietaanvraag doen om voortaan op rekening te kopen.
*  Overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen kunnen direct op rekening bestellen.


Retourzendingen
Retourzendingen zijn uitsluitend mogelijk na onze schriftelijke toestemming. Franco verzending is verplicht. Wanneer de retourzending het gevolg is van een foutieve bestelling behoudt Van der kolk Schoonmaakwaren zich het recht voor om tien procent van het netto-orderbedrag in rekening te brengen als behandelingskosten.
 
Home  Actueel  Info  Contact     Privacy       Infracom
Schoonmaakartikelen Groothandel Nieuwegein